Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ



Με αφορμή τη λήξη του Προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Νερό: Κάθε σταγόνα του πολύτιμη» της Α΄ τάξης, καλέσαμε στο Σχολείο την εικαστικό κ. Μπέκα Θεοδώρα, που εδρεύει στην Πρέβεζα. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014 με σκοπό την κατασκευή χειροτεχνιών που θα δοθούν στα παιδιά ως αναμνηστικά για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.
Οι μαθητές με τη βοήθεια της εικαστικού και του δασκάλου τους κατασκεύασαν τρισδιάστατα ψάρια από πλαστικά μπουκάλια του 1½ λίτρου και εφημερίδες. Τις επόμενες ημέρες τα ψάρια θα χρωματιστούν με πλαστικό χρώμα. Επιπλέον, χρωμάτισαν με δακτυλομπογιές χαρτόνια που είχαν θέμα τη θάλασσα και το καλοκαίρι. Αξίζει να αναφερθεί ότι η συλλογή των παραπάνω υλικών και η προετοιμασία της συγκεκριμένης δράσης είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό.
Ο δάσκαλος και οι μικροί μαθητές ευχαριστούν θερμά την κ. Μπέκα Θεοδώρα για την άριστη συνεργασία και την πολύτιμη βοήθειά της στην υλοποίηση της παραπάνω χειροτεχνίας, που θα στολίσει την τάξη μας και τα παιδικά δωμάτια.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.