Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ


   Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου. Η καθιέρωσή της από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών αποτελεί μια πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης όλων των ανθρώπων προς την κατεύθυνση της προστασίας, του σεβασμού και της αγάπης για τον κόσμο που μας περιβάλλει.
Βασικό θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος 2015 η υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων του πλανήτη μας, η οποία μπορεί να οδηγήσει, στην ευημερία της ανθρωπότητας , του περιβάλλοντος  και της οικονομίας. 
Μέχρι το 2050, αν τα σημερινά πρότυπα κατανάλωσης και παραγωγής παραμείνουν τα ίδια και με την αύξηση του πληθυσμού, όπου αναμένεται να φθάσει τα 9,6 δισεκατομμύρια, θα χρειαστούν τρεις πλανήτες για να διατηρήσουν τον τρόπο ζωής μας. Αυτή τη δυνατότητα απλά δεν την έχουμε…

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Παλαίρου έστειλαν με τη σειρά τους το δικό τους περιβαλλοντικό μήνυμα μέσα από τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν τη μέρα αυτή. Οι μαθητές ενημερώθηκαν από τους δασκάλους τους και στη συνέχεια πραγματοποίησαν καθαρισμό της παραλίας. Ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συνεισφορά του Δήμου στη δράση αυτή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.