Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ



Στα πλαίσια προγράμματος μεσογειακής διατροφής, για το μάθημα της Ευέλικτης Ζώνης, οι μαθητές του ΣΤ2 τμήματος του Σχολείου με την καθοδήγηση του Διευθυντή του Σχολείου μας άρχισαν καλλιέργεια μανιταριών!
Σε συνεργασία με την εταιρεία «Μανιτάρια Δίρφυς Ο.Ε.», έφτασαν στο Σχολείο μας τα απαραίτητα υλικά και πλούσιο έντυπο υλικό με χρήσιμες πληροφορίες και συνταγές.
Τα υλικά τοποθετήθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Σχολείου μας. Οι μαθητές φύτεψαν τους σπόρους και σε τακτά χρονικά διαστήματα ποτίζουν τα μανιτάρια. Τα φυτά μεγαλώνουν γρήγορα … σαν μανιτάρια και στις επόμενες ημέρες θα δοθεί η συνέχεια με την κοπή και το μαγείρεμα των πρώτων μανιταριών.
Φυσικά, θα πρέπει να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες τόσο του Διευθυντή όσο και του τμήματος ΣΤ2 για τη δωρεά της εταιρείας ΔΙΡΦΥΣ Ο.Ε., η οποία είναι πρωτοπόρος στον χώρο της και  εδρεύει Εύβοια, αλλά και ιδιαίτερα στον κ. Λαχουβάρη Ελευθέριο, γεωπόνο & συνιδρυτή της παραπάνω εταιρείας. Ο κ. Λαχουβάρης ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα των παιδιών του ΣΤ2 αποστέλλοντας δωρεάν όλο το απαραίτητο υλικό που απαιτείται για την καλλιέργεια μανιταριών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.