Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Εκδρομή του Σχολείου μας στο Αγρίνιο



Στα πλαίσια των προγραμματισμένων διδακτικών επισκέψεων, οι τρεις μικρότερες τάξεις του Σχολείου μας την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013 επισκέφτηκαν το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου. Η μετακίνηση πραγματοποιήθηκε με δύο λεωφορεία. Φτάνοντας εκεί, οι μαθητές χωρίστηκαν σε δυο μεγάλες ομάδες και ξεκίνησαν την περιήγησή τους στους χώρους του Μουσικού Σχολείου. Τα παιδιά με τη συνοδεία των δασκάλων τους και της Υποδιευθύντριας του Μουσικού Σχολείου επισκέφτηκαν αίθουσες διδασκαλίας γενικής χρήσης, αίθουσες διδασκαλίας μουσικών οργάνων, την αίθουσα της χορωδίας, το αμφιθέατρο, την τραπεζαρία και το γραφείο της Διευθύντριας. Επίσης, οι μαθητές του Σχολείου μας παρακολούθησαν πρόβες διαφόρων μουσικών σχημάτων από μαθητές του Μουσικού Σχολείου και γνώρισαν διάφορα μουσικά όργανα, που τους τα παρουσίασαν καθηγητές. Οι μικροί μαθητές μας ενθουσιάστηκαν από το κτίριο του Μουσικού Σχολείου, από το πρόγραμμα μαθημάτων και τις εκδηλώσεις του Μουσικού Σχολείου, φωτογραφίες των οποίων κοσμούν τους τοίχους των διαδρόμων του κτιρίου.
Μετά το Μουσικό Σχολείο, οι μαθητές και οι δάσκαλοί τους επισκέφτηκαν τον δεύτερο σταθμό του προορισμού τους που ήταν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Παναιτωλικού «Emileon». Οι μαθητές εκεί είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους χώρους του αθλητικού κέντρου, να παίξουν, να ξεκουραστούν ή να φάνε το φαγητό που είχαν από το σπίτι τους. Η ώρα όμως πέρασε γρήγορα και θα έπρεπε να αρχίσει το ταξίδι της επιστροφής.
Η εκδρομή ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Όλοι επέστρεψαν κουρασμένοι, αλλά ευχαριστημένοι από όσα γνώρισαν σε αυτή την εκδρομή. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.